Trosoban 68.41 m2

Funkcionalno organizovan. Stan se nalazi na tipskom spratu i potkrovlju i orijentisan je prema zapadu, sa pogledom na centralni trg i fontanu. Poseduje dve spavaće sobe, kupatilo, toalet, dnevni boravak sa trpezarijom, kao i terasu. Spavaće sobe su hodnikom odvojene od dnevne zone. Izlaz na terasu dostupan je iz dnevnog boravka i spavaće sobe.

TROSOBAN STAN
Ulaz 8.63
WC 2.20
Kupatilo 5.40
Kuhinja 5.40
Dnevni boravak sa trpezarijom 19.42
Soba 12.73
Soba 11.86
Lođa 4.74
Ukupno (-3%) 68.41 m2

Uslovi kupovine

Politika cena:

Kupac je obavezan da u roku od 7 dana od potpisivanja ugovora o kupoprodaji uplati 5% kapare od ukupne vrednosti nekretnine, a ostatak ugovorene vrednosti sa rokom isplate od 30 dana za kupce koji gotovinski plaćaju vrednost nepokretnosti, odnosno 120 dana za kupce koji kupovinu nepokretnosti realizuju putem kredita.

Povraćaj PDV-a

Ukoliko kupac prvi put kupuje nepokretnost, odnosno nema stan u vlasništvu, ima pravo na povraćaj PDV-a , u skladu sa Zakonom o PDV-u.

Beskamatna pozajmica

Direkcija odobrava beskamatnu pozajmicu do 9,1 % vrednosti stana* koju kupac vraća nakon refundacije PDV-a.
*Visina pozajmice zavisi od procenta u kom kupac ostvaruje pravo na povraćaj PDV-a, u skladu sa Zakonom o PDV.

Na sajtu su prikazani samo tipovi stanova, tako da su kod srodnih varijanti jednog tipa stana moguća minimalna odstupanja u kvadraturi (do 3 odsto) ili je zbog položaja stana jedna prostorija neznatno veća ili manja.
Cena jednog tipa stana data je u rasponu i zavisi od spratnosti, pozicije i orijentacije tog stana u objektu.

Stanovi