Troiposoban 78.55 m2

Funkcionalno organizovan. Stan se nalazi na tipskom spratu, prizemlju i potkrovlju. Dvostrano je orijentisan, sevrozapadno ili jugoistočno. Na severozapadu imaju pogled ka centralnom trgu sa kapijama i fontanom. Dnevni boravak i trpezarija čine celinu. Spavaće sobe su odvojene hodnikom od dnevnog boravka. Stan ima dva kupatila i terasu.

TROIPOSOBAN STAN
Ulaz 3.03
Kupatilo 3.80
Kupatilo 3.90
Kuhinja 4.50
Dnevni boravak sa trpezarijom 20.86
Degažman 4.92
Soba 11.86
Soba 12.41
Soba 9.14
Lođa 6.36
Ukupno (-3%) 78.55 m2

Uslovi kupovine

Politika cena:

Kupac je obavezan da u roku od 7 dana od potpisivanja ugovora o kupoprodaji uplati 5% kapare od ukupne vrednosti nekretnine, a ostatak ugovorene vrednosti sa rokom isplate od 30 dana za kupce koji gotovinski plaćaju vrednost nepokretnosti, odnosno 120 dana za kupce koji kupovinu nepokretnosti realizuju putem kredita.

Povraćaj PDV-a

Ukoliko kupac prvi put kupuje nepokretnost, odnosno nema stan u vlasništvu, ima pravo na povraćaj PDV-a , u skladu sa Zakonom o PDV-u.

Beskamatna pozajmica

Direkcija odobrava beskamatnu pozajmicu do 9,1 % vrednosti stana* koju kupac vraća nakon refundacije PDV-a.
*Visina pozajmice zavisi od procenta u kom kupac ostvaruje pravo na povraćaj PDV-a, u skladu sa Zakonom o PDV.

Na sajtu su prikazani samo tipovi stanova, tako da su kod srodnih varijanti jednog tipa stana moguća minimalna odstupanja u kvadraturi (do 3 odsto) ili je zbog položaja stana jedna prostorija neznatno veća ili manja.
Cena jednog tipa stana data je u rasponu i zavisi od spratnosti, pozicije i orijentacije tog stana u objektu.

Stanovi