Jednoiposoban 42.63 m2

Funkcionalno organizovan. Stan se nalazi na prizemlju, tipskom spratu i potkrovlju. Ovaj tip stana se nalazi na severoistočnoj, jugozapadnoj, istočnoj ili zapadnoj strani u različitim lamelama. Na zapadu stanovi imaju pogled ka centralnom trgu sa kapijama i fontanom, a na istoku ka dečijem igralištu. Stan ima odvojenu spavaću sobu. Dnevni boravak i spavaća soba imaju izlaz na lodju.

JEDNOIPOSOBAN STAN
Ulaz 2.99
Kupatilo 4.28
Kuhinja 4.27
Dnevni boravak sa trpezarijom 19.94
Soba 9.42
Lođa 2.96
Ukupno (-3%) 42.63 m2

Uslovi kupovine

Politika cena:

Kupac je obavezan da u roku od 7 dana od potpisivanja ugovora o kupoprodaji uplati 5% kapare od ukupne vrednosti nekretnine, a ostatak ugovorene vrednosti sa rokom isplate od 30 dana za kupce koji gotovinski plaćaju vrednost nepokretnosti, odnosno 120 dana za kupce koji kupovinu nepokretnosti realizuju putem kredita.

Povraćaj PDV-a

Ukoliko kupac prvi put kupuje nepokretnost, odnosno nema stan u vlasništvu, ima pravo na povraćaj PDV-a , u skladu sa Zakonom o PDV-u.

Beskamatna pozajmica

Direkcija odobrava beskamatnu pozajmicu do 9,1 % vrednosti stana* koju kupac vraća nakon refundacije PDV-a.
*Visina pozajmice zavisi od procenta u kom kupac ostvaruje pravo na povraćaj PDV-a, u skladu sa Zakonom o PDV.

Na sajtu su prikazani samo tipovi stanova, tako da su kod srodnih varijanti jednog tipa stana moguća minimalna odstupanja u kvadraturi (do 3 odsto) ili je zbog položaja stana jedna prostorija neznatno veća ili manja.
Cena jednog tipa stana data je u rasponu i zavisi od spratnosti, pozicije i orijentacije tog stana u objektu.

Stanovi